Wednesday, December 7, 2011

Nasi Ayam TAT @ Shah Alam

Bagi peminat Nasi Ayam, anda perlu mencuba TAT Nasi Ayam.
Restoran ini boleh ditemui di Shah Alam.
Ia boleh dikunjungi di alamat:
Jalan Pelabur B 23/B, (Seksyen 23), Shah Alam, Selangor, 40380
TAT Nasi Ayam menyediakan Nasi Ayam Istimewa yang
 kesedepannya mencakupi Nasi, Ayam dan juga Sambalnya.
Untuk makumat lanjut mengenai restoran ini : 
Selamat mencuba.

7 comments:

  1. sekarang ade chicken chop n lamb chop dpn kedai ni. chiken chop rm5/5.50 je, lamb chop rm8

    ReplyDelete
  2. saya nak minta kerja ada kekosongsn tak...

    ReplyDelete
  3. Nasi Ayam dia memang A+.. sedap.. TAPI air minum kedekut gila.. aku order sirap.. 4 kali sedut da habis.. AIS penuh satu cawan.. kalau nak minum sini jangan order air yang dorang dah siap bancuh awal2.. order air yang dorang kena bancuh baru.. kalau tak rugi ja sebab ais tak cair.. aku ada komplen kat cashier tapi dia buat bodo ja ngan aku.. yang lain ok.. tempat pun bersih, lapang, and ada gerai2 kecik yang sewa tapak tepi ni.. waffle ada.. sate pun ada.. layan.. cuma air ja.. FAIL..

    ReplyDelete
  4. u all kena cuba pulak crazy tongue chicken rice kat seksyen 2 shah alam. lain dari yang lain

    www.mgspowerrr.com.my

    ReplyDelete
  5. ns ayam die bape hinggit ye?

    ReplyDelete
  6. aku baru makan tat nasi ayam ni..aku beli kat sek 19 shah alam...
    harga nye mahal la pulak ...RM6 tapi rasa nye tak sama dengan harga..lebih baik makan nasi ayam Pak Mal sek 11 ..lagi sedap...sekali ini aje la..aku makan tat nasi ayam ni...

    ReplyDelete
  7. Harga mahal tak sepadan dengan rasa ..sedap lagi Pak Mal atau pun Nasi ayam bukit naga..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...